Будище - засценак ў Халопеніцкім раёне Барысаўскай акругі БССР (1924-1926). Для гэтага населенага пункта на сайце Radzima.net ёсць наступныя даныя:
- геаграфічныя каардынаты мясцовасці і размяшчэнне засценку Будище на падрабязнай старой мапе пачатку ХХ стагоддзя і сучасных мапах, а таксама на саталітарных здымках Google Maps - Google Мапы;Будище на мапе
- адміністрацыйна-тэрытарыяльная прыналежнасць у складзе Расійскай імперыі, БССР (1924-1926),

Гэта інфармацыя даступна для зарэгістраваных удзельнікаў з Premium планам.

Пакінуць паведамленне

*
*
*
*

Паведамленні:

Мой прадед РОДИОНОВ СЕМЕН(Симеон) родом из Холопенич в 1900 году переехал в Чашники Витебской области и женившись стал основателем большого рода Родионовых, которые сегодня живут в Витебске, Чашниках, Новолукомле, Жодино, Минске, Бресте, Могилёве Москве, Санкт-Петербурге, Дубае.
К сожалению войны не обошли стороной семью, погибли его сыновья Михаил (умер в июне 1941)и Иосиф(погиб освобождая Литву в августе 1944) .Еще четверо сыновей Пётр, Демьян, Савелий и Тимофей вернулись домой с полей войны и работали в Чашникском районе до старости. У Петра выросли дети :Дмитрий, Андрей, Ксения, Галина, Иван.
Внуки :Андрей Дмитриевич, Николай Дмитриевич, Анна Андреевна, Галина Андреевна, Андрей Андреевич, Ирина Семёновна, Александр Семёнович, Татьяна Еремеевна, Надежда Еремеевна, Анна Еремеевна, Ольга Еремеевна, Анастасия Ивановна. Подрастают уже правнуки и праправнуки. В Витебске живут внуки Фёдор Геннадьевич Березин и его дети. адказаць
Козловский Иван Иосифович 1888 год рождения
Козловская Людвига Ивановна 1897 год рождения
В 1941 немцы сожгли деревню и они переехали в Деревню Демидовка Борисовский район ищу их родственников.адказаць
Добрый день. В этом месте жил мой прадед .адказаць